OLD Business boxing

boxing academy kennemerland

business boxing

Vitaliteit speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving en daarmee ook binnen het bedrijfsleven. Boxing academy Kennemerland biedt nu ook businessboxing aan. Vind jij de gezondheid van je werknemers belangrijk of wil je aan je gezondheid werken en sporten via je werk? Dan is samenwerken met of trainen bij Boxing academy Kennemerland wat voor jou.

Waarom Boxing academy Kennemerland?
Bij Boxing academy kennemerland staat een actieve lifestyle voorop! Ons boxing aanbod is voor iedereen geschikt, van jong tot oud, laagdrempelig tot super fanatiek. De pijlers van de boxing acadamy kennemerland zijn plezier, motivatie en veiligheid. Boxing academy Kennemerland biedt professionele en persoonlijke begeleiding aan van hoge kwaliteit. Wij zijn geen massale overvolle sportschool en er wordt getraind in kleinere groepen. tevens kan er gebruik gemaakt worden van bedrijfsfitness (groepslesabonnementen) en teambuilding events.

boxing academy kennemerland

Gezondheidsbeleid en voordelen (werkgever)

Met het gezondheidsbeleid wordt een samenwerking aangegaan tussen Boxing academy Kennemerland en jouw bedrijf om de gezondheidstoestand van de werknemers te bevorderen, zoals hierboven is besproken. Verder heeft het gezondheidsbeleid ook fiscale voordelen voor het bedrijf. Voor de werkgever is bedrijfsfitness kostenneutraal. Het kost dus niks extra’s. Het belastingvoordeel is voor de werknemer en als werkgever bied je hiermee een aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarde aan.

Het doel van ieder bedrijf is om zo fit mogelijke werknemers te hebben, zodat een optimaal bedrijfsresultaat behaald kan worden. Een goed gezondheidsbeleid draagt bij aan het behalen van dit doel en heeft zowel voordelen voor de werknemers als de werkgevers. Dat betekent; minder ziekteverzuim, hogere productiviteit, hogere vitaliteit. Genoeg redenen dus om de werknemers te laten bewegen!

Om het bedrijfsleven gezonder en vitaler te maken biedt Boxing academy Kennemerland,  Business boxing en Teambuilding events/clinics aan. Zie hiernaast.

Business boxing

Bedrijven kunnen zich inschrijven via Boxing academy Kennemerland en kunnen daarbij gebruik maken van de werkkostenregeling.
De bedrijven ontvangen via onze administratie een maandelijkse factuur met daarop alle leden die bij Boxing academy Kennemerland trainen.

Teambuildings events/ workshop & clinics

Een éénmalige training of teambuilding work-out verzorgd door Boxing academy Kennemerland? Daarvoor kan je aankloppen bij ons. De trainers van Boxing academy Kennemerland worden regelmatig ingezet bij teambuildingsactiviteiten, workshops of clinic. Deze activiteiten kunnen bij Boxing academy Kennemerland of bij de klant zelf op kantoor gegeven worden.

Onze partners

Driving technology for leading brands
X
X