over ons

Werk samen met onze personal boks trainers en bereik maximaal resultaat!

Wordt jij onze nieuwe bokskampioen?

Bij Boxing Academy Kennemerland richten wij ons verschillende bokslessen. Dat doen wij door ons te specialiseren in boksen. Wij zijn een boksschool die aangesloten is bij de Nederlandse Boksbond en richten ons op mensen in de omgeving van Velsen & Haarlem. 

Bij Boxing Academy Kennemerland is iedereen welkom ongeacht niveau. Beginners of gevorderde kunnen in ons uitgebreid les aanbod meedoen. De bokstrainers passen het niveau aan per individu! De bokstrainers ondersteunen en motiveren jou maximaal tijdens de bokslessen. Daardoor is plezier en fitheid verkrijgen nog nooit zo leuk geweest!

 

Waar het allemaal begon

Het sporten zat bij Mike en Dominique altijd al in het bloed. De eigenaren van MiDo, die tevens neven van elkaar zijn, hebben beide op jonge leeftijd op landelijk niveau geschaatst. In der loop van tijd heeft Mike zijn schaatscarrière ingeruild voor het boksen waar hij uitgegroeid is tot Nederlands kampioen in zijn gewichtsklasse.

In de jaren daarna hebben beide heren besloten om zich op te leiden als Personal Trainer. Nadat zij samen in meerdere sportscholen en -studio’s hebben gewerkt, hebben zij samen in 2016 besloten om MiDo Personal Gym te starten. In 2018 zijn de heren samen Boxing Academy Kennemerland begonnen en zijn ze aangesloten bij de Nederlandse boksbond Inmiddels is Mido Personal Gym samen met Boxing Academy Kennemerland uitgegroeid met een sterk team van Personal Bokstrainers die elke dag voor alle leden klaar staan.

 

Prijswinnende locatie!

Over de afgelopen jaren heeft MiDo Personal Gym samen met Boxing Academy Kennemerland vele prijzen weten te pakken. Vanaf 2017 is MiDo Personal Gym samen met Boxing Academy Kennemerland vier keer uitgeroepen tot beste Personal Gym in regio Velsen! De filosofie en het concept die Mike en Dominique hebben, wordt nu zichtbaar beloond en gewaardeerd onder alle leden. De aankomende jaren wil Mido Personal Gym samen met Boxing Academy Kennemerland zich verder inzetten in het verbeteren van het aanbod en zijn er al plannen voor het uitbreiden van de locatie!

ons team

mike
Eigenaar & Personal trainer
dominique
EIGENAAR & PERSONAL TRAINER
joey
Personal Trainer
Jeffrey
PERSONAL TRAINER

Bekend van ...

Verkozen tot beste fitnessclub/sportschool & personal trainer van Gemeente Velsen 2017-2018 / 2018-2019 / 2019-2020!

Lid van de Nederlandse Boksbond

Bekend van: Boxing Stars
MiDo Personal Gym traint de BN’ers voor het RTL programma Boxing Stars!

Klaar voor de start?

Of weten welk abonnement het beste bij jou past?

X
X